Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi eu nulla vehicula, sagittis tortor id, fermentum nunc. Donec gravida mi a condimentum rutrum. Praesent aliquet pellentesque nisi.

Over Sovino

Over Sovino

Wijnen Sovino uit Torhout staat voor Franse kwaliteitswijn. Elk jaar de beste witte en rode wijnen selecteren uit verschillende topstreken is en blijft onze doelstelling. U vindt bij Sovino een uitgebreid aanbod uit de Languedoc & Roussillon, Bordeaux en Bourgognestreek. Naast kwaliteitswijnen kunt u er ook terecht voor een heerlijke champagne of de betere aperitieven.

Op vrijdag en zaterdag kunt u er zich tijdens een gratis degustatie zelf van vergewissen dat onze wijnen van topkwaliteit zijn. Kom dus gerust langs voor een leuke babbel en een lekker glaasje wijn!

Bienvenue sur le site des Vins Sovino. Chaque vendredi et samedi, vous pouvez, lors de notre dégustation gratuite, découvrir nos vins de qualité supérieure. Venez nous visiter pour une conversation agréable et un bon verre de vin!

over sovino

Missie

Graag zoeken we voor onze klanten de beste wijnen voor elke prijsklasse en aangepast aan ieders smaak. Dit omvat het organiseren van proefsessies en het leren ontdekken van de verschillende smaken en toetsen van de diverse wijn- en druivensoorten.

Visie

Sovino zoekt ervaren wijnbouwers die wijn maken volgens de regels van de kunst en streven naar een maximale kwaliteit. Wij ontwikkelen partnerships met wijnbouwers met wederzijds respect voor het milieu en met oog voor de gezondheid van onze klanten.